Sigurnosna vrata

Bez obzira o kojim je vratima rec, ona su tu da nas štite od neželjenih posetioca, buke, nepovoljnih vremenskih uslova, jednom recju vrata su tu da nam olakšaju život. Uz pomoc vrata možemo svakoj nekretnini povecati vrednost i sigurnost, te joj dati odredenu dozu šarma i dizajna kojim cemo obogatiti svaki prostor.


Ulazna vrata svojevrsna su prezentacija celog doma jer ce pred njima svako zastati pre nego ih otvorite. Baš zbog toga ulazna vrata treba pažljivo odabrati jer ona ce se vrlo verovatno videti i sa vece udaljenosti i potrebno ih je uklopiti u prostor i arhitekturu objekta.
 
U našoj ponudi nalaze se sigurnosna vrata od osnovnih najjeftinijih modela, koji se rade u standardnim dimenzijama i koja poseduju sigurnosne brave istog kvaliteta kao i ona skuplja, pa sve do najluksuznijih modela koji se izraduju po meri i želji kupca, i koja imaju luksuzne obloge. Metalna konstrukcija sastoji se iz 2 celicne ploce debljine 1mm koje su povezane uspravnim ojacanjima i tako cine neprobojnu površinu. Unutra postoji sloj staklene vune koji obezbeduje kvalitetnu zvucnu i termo izolaciju.


Vrata su opremljena vetrobranom i nocnom rezom, kao i kasa bravom koja pokrece 6 klinova, a sa druge strane postoji 5 fiksnih klinova. Na bravi se nalazi i celicna ploca za ojacanje koja joj obezbeduje dodatnu sigurnost.