O nama

SG line d.o.o.  je preduzeće specijalizovano za proizvodnju i ugradnju gradjevinske ALU i PVC stolarije, prozora, vrata, kliznih vrata, sklapajućih portala, sigurnosnih i sobnih vrata, roletni, venecijanera...
(Preuzmite katalog na srpskom i nemačkom jeziku)
Osnovni podaci o firmi:
Matični broj: 20659408, PIB: 106685750, Tekući račun: 155-17993-63 Čačanska banka, Šifra delatnosti: 2512

Sopstvenom proizvodnjom i dugogodišnjim iskustvom svih zaposlenih, garantujemo izuzetno kvalitetnu uslugu - vrhunski proizvod po prihvatljivoj ceni!

Ukoliko gradite ili adaptirate Vaš stambeni ili poslovni prostor rado ćemo Vam pomoći stručnim savetom i olakšati odluku. PVC stolariju kupujete, verovatno, jednom u životu, zato je od presudne važnosti izabrati pravog partnera odnosno proizvodjača.

Zašto da se odlučite za nas?

 1. Kod vodećih svetskih proizvodjača nabavljamo kvalitetan materijal koji je proizveden pod strogim tehničkim nadzorom i uputstvima. Višegodišnja garancija na naše proizvode utemeljena je na službenim ispitivanjima stranih instituta, te pismenim potvrdama stvarne trajnosti i izdržljivosti upotrebljenih materijala. Ne proizvodimo od loših ili recikliranih materijala. Izradjujemo, zastakljujemo, transportujemo i ugradjujemo PVC stolariju od petokomornih i šestokomornih profila nemačkog proizvodjača INOUTIC (doskorašnji Thyssen) sa koeficijentom toplotne propustljivosti od 1,1 W/m2K do 1,3 W/m2K, na koje ugradjujemo okov nemačkog proizvodjača SIEGENIA. Garancija na profile i okov je 10 godina. Stolariju izradjujemo kako u standardnim dimenzijama tako i po meri. Stolarija ne sadrži olovo, pa je samim tim ekološka i može se u potpunosti reciklirati. Cena PVC stolarije je 20% viša od drvene i 30-50% niža od aluminijumske stolarije, zato je u svetskoj proizvodnji zastupljena sa 80%.

2. Proizvodnja se obavlja na savremenim mašinama i naši klijenti uvek imaju mogućnost da udju u proizvodni pogon i pogledaju proces proizvodnje.

3. Gajimo profesionalan pristup poslu te sigurnu isporuku i montažu u unapred dogovorenom roku. Strogo se držimo dogovorenih rokova.

4 . Naši monteri su pravi profesionalci i majstori svoje struke, a montaže izvodimo po celoj Srbiji.

5. Ukoliko menjate stare prozore radimo i usluge demontaže i odvoz istih.

6. Imamo prihvatljive cene za jedan izuzetan proizvod kao i mogućnosti odloženog plaćanja.

7. Vršimo servisiranje u garantnom i van garatnom roku.

Pregledajte naše Internet stranice do kraja da biste se upoznali sa našim proizvodima, kvalitetom i prednostima PVC materijala, kao i objektima koje smo radili. Obratite nam se s poverenjem i slobodno nas kontaktirajte. Rado ćemo za Vas napraviti ponudu, uputiti Vas i dati savet u vezi svih pitanja vezanih za našu struku.

Dodjite kod nas i uverite se da radimo savesno i stručno!