PVC potprozorske daske su robusni profili šupljih komora izrađeni iz plastične mase i debljine su 20 mm. Mogu se isporučiti u različitim širinama sve u zavisnosti od želje kupca. Površina profila zaštićena je folijom izrađenom od melaminske smole, a završne kapice zatvaraju bočne rezane površine.

Spoljne PVC potprozorske daske

Spoljne PVC potprozorske daske su najkvalitetnije i najdugotrajnije rešenje zbog svojih osobina da su otporne na vremenske faktore. Zbog svoje funkcije, potprozorske daske su konstantno izložene različitim uticajima, i zato njihova površina mora biti otporna na UV zračenje, mehaničke uticaje (udar i grebanje), vlagu i postojana na visokim ili niskih temperatura.

Kada se PVC potprozorske daske porede sa prozorskim klupicama izrađenim od drugih materijala, za sve gore navedene uticaja su bez premca po pitanju otpornosti, što im daje neuporedivo duži vek trajanja.

PVC potprozorske daske

PVC potprozorske daske su neosetljiva na prljavštinu, izuzetno lako se održavaju i ispunjavaju sve kriterijume kada se zahteva lep izgled u kombinaciji sa funkcionalnošću. S obzirom na široku paletu boja, PVC potprozorske daske je lako uklopiti u izgled svake fasade, ili ukoliko se ugrađuju sa unutrašnje strane, lako ih je uklopiti u enterijer stana ili poslovnog objekta.