Panelna PVC i aluminijumska vrata

Profili vrhunskog kvaliteta omogućavaju izradu Aluminijumskih PVC vrata koji imaju karakteristike: dugotrajnost, lako održavanje, zaštita od spoljnih nečistoća i vremenskih uticaja, zaštita od provala i odlične mehaničke osobine.

Aluminijumska vrata se posebno odlikuju izvanrednim mehaničkim osobinama a posebno su namenjena za visoko frekventna mesta jer izuzetno podnose česta otvaranja i zatvaranja. Pored odličnih mehaničkih osobina imaju i odlične izolacione karakteristike. Aluminijumska stolarija ekonomski je isplativa jer obezbeđuje dugogodišnji vek trajanja, i pogodna je za zastakljivanje stambenih, poslovnih i proizvodnih objekata. Termomost dodatno poboljšava termoizolacione osobine ALU stolarije.

PVC vrata su otprorna na sve vremenske uticaje. Izbor više komornih sistema omogućavaju savršenu toplotnu i zvučnu izolaciju. Vrata izrađena od PVC profila poseduju izvanredne mehaničke osobine zahvaljujući ojačanjima. PVC stolarija je izuzetno otporna na UV zračenje i nikakvo farbanje i premazivanje nije potrebno

Pratite nas: