Hörmann vrata

Hörmann-grupa sa svojim proizvodima danas je lider na građevinskom tržištu. Hörmann nudi sve dodatke za opremanje građevine počev od vrata, kućnih vrata, preko ramova do motora.
Ovo je postignuto decenijskim i stalnim rastom porodičnog pogona inovacijama, kvalitetom proizvoda i bliskosti sa kupcem.
Hörmann-grupom danas upravljaju potomci, tj. treća i četvrta generacija osnivača firme Augusta Hörmann-a. Partneri sa ličnom odgovornošću su Thomas J. Hörmann, Martin J. Hörmann kao i Christoph Hörmann.

HÖRMANN Proizvodi

Kućna vrata
Unutrašnja vrata
Štokovi
Garažna vrata
Motori
Industrijska vrata
Pretovarna tehnika

ThermoPro kućna i ulazna vrata

Ulazna vrata u dokazanom kvalitetu marke Hörmann
Hörmann ThermoPro vrata za ulaz u kuću i sporedne ulaze od čelika ili aluminijuma možete dobiti u velikom izboru motiva. Ova povoljna vrata Vam daju sa standardnim višestrukim zaključavanjem osećaj sigurnosti, štede svojom odličnom toplotnom izolacijom energiju i daju lični pečat Vašem domu.
Sledeći katalog ima sveobuhvatne informacije i naravno Vaš Hörmann partner će Vas posavetovati o svemu. Dobri razlozi za Hörmann-ova ThermoPro ulazna vrata

ThermoPro kućna i ulazna vrata impresioniraju svojim modernim dizajnom:
krilo vrata od čelika po celoj površini sa spoljnje i unutrašnje strane i sa profilom krila sa unutrašnje strane izgleda jednostavno lepo. Unutrašnji izgled vrata po celoj površini deluje kao unutrašnja vrata i odlično se slaže sa unutrašnjim prostorijama vašeg doma.
Visoka toplotna izolacija
U današnje vreme kod kuće je uglavnom reč o uštedi energije. I ThermoPro vrata daju doprinos tome. Zahvaljujući krilu vrata debljine od 46 mm odn. 65 mm, koja su kompletno ispunjena poliuretanskom penom, ova vrata imaju izuzetnu toplotnu izolaciju. Time štedite energiju, a naravno i novac!
ThermoPro UD-vrednost do 1,1 W/ (m²·K)
ThermoPro Plus UD-vrednost do 0,82 W/ (m²·K)
Protivprovalno zaključavanje
Radi sigurnosti vaše porodice, sva ThermoPro vrata su opremljena standardnim višestrukim zaključavanjem. Strana sa šarkama kod ThermoPro vrata je osigurana sa tri klina za osiguranje. Kod ThermoPro Plus vrata neprekidna sigurnosna lajsna osigurava stranu sa šarkama protiv podizanja. To uliva sigurnost. Protivprovalna sigurnosna oprema RC 2
Sva ThermoPro Plus kućna vrata kao i mnoštvo ThermoPro motiva kućnih vrata dobijate i sa RC 2 opremom, za veću bezbednost vaše porodice – isto sa svetlarnicima i bočnim delovima. RC 2 označava klasu bezbednosti vrata protiv provale i odgovara dosadašnjoj klasi WK2.

 

Vrata

Unutrašnja vrata

Kvalitetna vrata za novu gradnju ili adaptaciju
Hörmann Vam nudi vrata za sva područja zgrade u čeliku, čeliku/drvetu i aluminijumu napravljena na jednom mestu. Ovaj program je autentičan zbog visokog kvaliteta, boja i višestrukih mogućnosti opremanja. Naravno, privlačan je zbog izuzetnog odnosa cene i kvaliteta. Sledeći katalog „Funkcionalna vrata za izgradnju objekta“ detaljno će Vas informisati o velikom programu pri izgradnji objekata. Katalog „vrata za Vašu kuću“, koji možete i onlajn da prelistavate, specijalno je namenjen vlasnicima privatnih zgrada i onima koji planiraju adaptaciju. Tu ćete naći prava vrata za ulaz u podrum, kuhinju ili kupatilo ili sobu za hobi, dečju sobu, potkrovlje ili za prolaz iz garaže u kuću.

Višenamenska vrata

Robusna čelična vrata za različite namene
Ovi građevinski elementi su posredstvom dobrog kvaliteta materijala i precizne izrade posebno otporna i sigurna u radu. Zbog toga se čelična vrata upotrebljavaju svuda gde se zahtevaju robusna vrata: kako u privatnim kućama tako i u stambenim zgradama kao i u industriji, kod zanatlija i trgovaca, u javnom sektoru i u poljoprivredi. Bilo da su u pitanju vrata sa zaštitom od požara, dima, akustike ili sigurnosna vrata, sledeći katalog „multi funkcionalna vrata“ detaljno će Vas informisati o velikom programu čeličnih vrata sa određenom funkcijom pri izgradnji objekta.
Katalog „vrata za Vašu kuću“, koji možete i onlajn da prelistavate, je specijalno namenjen vlasnicima privatnih zgrada i onima koji planiraju adaptaciju.Tu ćete naći prava vrata za ulaz u podrum, kuhinju ili kupatilo ili sobu za hobi, dečju sobu, potkrovlje ili za prolaz iz garaže u kuću

Kipujuća vrata Berry

Pouzdana kipujuća vrata Berry kipuju se prema spolja pre nego što se zaustave ispod plafona Vaše garaže. Više od 20 motiva vrata u čeliku ili drvetu pružaju Vam slobodu oblikovanja... dalje

Garažna rolo vrata RollMatic

Automatska rolo garažna vrata kompanije Hörmann obezbeđuje više slobodnog prostora ispred i unutar garaže ... dalje

Garažna segmentna vrata
Moderna i elegantna segmentna vrata otvaraju se uspravno na gore. Na taj način dobijate mesto ispred i unutar garaže - odlučujuća prednost... dalje

Bočna segmentna vrata HST

Seiten-Sectionaltor
Ova vrata karakterišu potputna prolazna visina i jednostavan pešački prolaz. Sa optimalno podešenim motorom ili kao vrata na ručni pogon… dalje
__________________________________________________________
Kvalitetno i lepo
Sve govori u korist kvaliteta: kvalitet i sigurnost, izgled i komfor i sofisticirana tehnika. U svakim Hörmann-ovim Berry vratima krije se iskustvo i više od 50 godina znanja u izradi garažnih vrata.
Pomoću raznovrsnih motiva i Vi ćete naći sigurno vrata po želji za Vašu kuću. Izaberite na miru pomoću konfiguratora Vaša vrata po želji: motiv, površinu, boju. Imate sve mogućnosti. .