Komarnici

PVC komarnici su mrežice za zaštitu od nepoželjnih insekata može se jednostavno montirati na prozore, vrata i krovne prozore. Mrežica je napravljena od kvalitetnog materijala (fiberglass) i time se postiže otpornost na sve vremenske prilike. PVC komarnici mogu biti izrađeni u različitim dimenzijama, sve u zavisnosti od veličine otvora za koje su namenjeni. Mrežica prolaze kroz vođice koje imaju specijalne četkice koje sprečavaju bilo kakvo oštećenje ili kidanje mrežice.

Fiksni PVC komarnici
Jednostavno, funkcionalno i sa cenom vrlo pristupačno rešenje svih problema koje možete imati sa insektima u vašim domovima, kancelarijama, vikendicama, hotelima, apartmanima, restoranima, kuhinjama, skladištima različitih namena i slično. Okvir komarnika izrađujemo od aluminijuma, mrežica je od staklenih vlakana (fiberglass), a montaža i demontraža komarnika je izuzetno jednostavna.


Rolo PVC komarnici
Mogu biti isporučeni sa oprugom (spuštanje na potez) ili podizanje i spuštanje komarnika pomoću lančića. Rolo PVC komarnici funkcionišu tako što se slično kao roletne namotavaju u svoju za to predviđenu kutiju.

 

PVC komarnici su ekonomična, trajna i ekološki najprihvatljivija zaštita od komaraca i ostalih insekata. S obzirom da je konstrukcija komarnika izrađena od obojenih aluminijumskih profila, otporna je na rđu i ne menja boju usled uticaja sunčeve svetlosti i UV zraka. Vrlo je jednostavne konstrukcije i izuzetno dugog veka trajanja. Bilo kakva naknadna spoljašnja zaštita je apsolutno nepotrebna kao što je slučaj kod komarnika izrađenih od drveta.

Komarnici se montiraju tako da ne narušavaju vanjski izgled prozora a na raspolaganju je i široki spektar boja. Komarnici mogu kao samostalni element po funkcionalnosti biti fiksni, klizni, rolo ili vodoravnog oblika, a takođe se mogu izraditi zajedno sa roletnama. Vrlo su jednostavni za montažu i demontažu, pa se po potrebi mogu izuzetno lako ukloniti. Odlična su rešenja za sve vrste stambenih, poslovnih i skladišnih objekata.

Pratite nas: